Laden Evenementen

Wintertuin Festival in het Spoorpark

Informatie
Datum:
17 december 2022
Tijd:
15:00 tot 23:00
Prijs: €27
Locatie:Spoorpark

Op zaterdag 17 december staat het Wintertuin Festival op het programma in het Spoorpark. Verschillende artiesten treden op. Denk aan Tino Martin, Jeffrey Heesen, Brace, Johnny Purple, Team Disco Snolly en vele anderen. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. 

Over De Wintertuin

Het Spoorpark is natuurlijk een fantastische plek om in het zonnetje te picknicken, te genieten van een groot festival of een stukje te wandelen, maar ook komende winter is er van alles te doen! Het Spoorpark transformeert namelijk van 16 t/m 18 december 2022 om tot De Wintertuin. Zo kun je genieten van een volledig gethematiseerd winterdorp met dagelijks een breed scala aan activiteiten.

Waar je aan moet denken bij De Wintertuin? Denk aan een gezellige en knusse setting met onder andere kampvuurtjes, winterse activiteiten, een schirmbar, koek- en zopie, leuke spelletjes, een podium voor jong talent en uiteraard eet- en drinkkraampjes. De Wintertuin is ontstaan als initiatief vanuit de wens om het Spoorpark ook in de winter aantrekkelijk te maken voor bezoekers.