Workshop bij Kunstpodium T: How to build a simple social network

Informatie
Datum:
24 november 2021
Prijs: €10,-
Locatie:Kunstpodium T

Na de opening op 19 november van expositie ‘Fried Together’, is er een workshop op woensdag 24 november bij Kunstpodium T: How to build a simple social network. De workshop kost €10,-. Wil jij hier graag aan meedoen? Lees dan snel verder voor alle informatie!

Fried Together

Een uitnodiging van Tilburg-based kunstenaar Snow Sheng Jie verbindt 16 kunstenaars van over heel Nederland. De uitnodiging omarmt brainstormen en experimenteren in the heat of the moment, en presenteert artistieke reizen en paden. Een moment om samen te vieren: TOGETHER; samenkomen, ontmoeten, samenwerken en uitwisselen. En bij deze expositie hoort ook de workshop: How to build a simple social network.

How to build a simple social network

Grote sociale netwerken als Facebook en Twitter nemen een enorm deel van ons internetgebruik in en we ervaren de gevolgen van hun controle over online ruimtes. Er was ooit een tijd waarin het internet bestond uit kleine websites die ten dienste stond van vriendengroepen en niche interesses. En hoewel deze tijd verre van perfect was, kunnen we ervaren leren om vriendelijkere, aardigere en minder giftige online ruimtes te bouwen.

In deze beginner-friendly workshop bouwen we elk een klein, single-page online forum. Het doel is niet alleen om te leren hoe een eigen website te bouwen en hosten, maar om te leren hoe we kleine online spaces kunnen maken om discussie en communicatie te faciliteren. Je hebt geen kennis vooraf nodig, maar breng je eigen laptop mee. Dan zorgen wij voor de wifi, de koffie & koekjes én de kennis!

Interesse?

Wil jij graag meedoen aan deze workshop? Reserveer dan een plekje door te mailen naar apply@kunstpodium-t.com. De workshop kost €10,- en is te betalen via deze link. Vragen? Ga naar deze website voor meer informatie.