Agenda

munsel meditation

Workshop bij Munsel Meditation: introduction to meditation and Buddhism

Wanneer: 27 november 2021 van 14:30 tot 16:30 Waar: Het Zonnelicht Entree: €32 p.p
Bestel tickets

Workshop bij Munsel Meditation: introduction to meditation and Buddhism

Op 27 november kun je Munsel Meditation deelnemen aan de workshop “itroduction to meditation and Buddhism”. Het vindt plaats in Tilburg Reeshof van 14:30 tot 16:30. 

Introduction to meditation and Buddhism

Dit is een inleiding tot het leven en de leer van de Boeddha: het voorbeeld van een gewone man die buitengewoon werd. Sommigen zullen het Boeddhisme een filosofie noemen, anderen zullen het een spiritueel pad, een wetenschap van de geest of gewoon een manier van leven noemen. De wijsheid van de Boeddha gaat alle gedachten en beschrijvingen te boven … en toch is ze hier en nu beschikbaar.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi Ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstocht naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditation. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die er voor open staan.

Interesse

Wil jij hierbij zijn? Aanmelden kan via de website van Munsel Meditation. Deelname kost €32,-.

Locatie