Agenda

Workshop bij Munsel Meditation: working with emotions

Wanneer: 20 november 2021 van 14:30 tot 16:30 Waar: Munsel Meditation Entree: €32 p.p
Bestel tickets

Workshop bij Munsel Meditation: working with emotions

Op 20 november kun je bij Munsel Meditation deelnemen aan de workshop “working with emotions”. Het vindt plaats in de Reeshof van 14:30 tot 16:30.

Working with emotions

We hechten soms teveel belang aan onze emoties. Het ene moment zijn we heel geïnspireerd, het andere moment kunnen we volledig overweldigd worden door. Onze relatie met onze emoties is een werk in uitvoering. Zijn we bereid door middel van bewustwording onze weg te vinden? Laten we het samen proberen!

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi Ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddisme dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstocht naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditation. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die er voor open staan.

Interesse

Wil jij hierbij zijn? Aanmelden kan via de website van Munsel Meditation. Deelname kost €32,-.

Locatie