Laden Evenementen

Workshop: Financieel je zaak op orde bij Station88

Informatie
Datum:
21 november 2023
Tijd:
09:30 tot 13:00
Prijs: Gratis
Locatie:Station88

Ben jij startend ondernemer of ondernemer in spé? Dan komt er veel op je pad en moet je veel regelen. Je komt met veel nieuwe regels en onderwerpen in aanraking en deze hebben (waarschijnlijk) niks met je eigen business te maken. Toch wil je bij de start van je bedrijf alles goed geregeld hebben. Denk hierbij aan je pensioen, de risico’s die je als ondernemer kunt lopen nu je geen werknemer meer bent of aan de administratie. Neem als eerste taak de tijd, om de financiële kant van je onderneming goed neer te zetten. Daar is nu het moment voor!

Nihal Vogels van TAART by NihalOpent in nieuw venster, is Financieel Planner en neemt je mee in de wereld van financiën. Dat wil zeggen: vaak laat je als ondernemer geld liggen of denk je niet aan je persoonlijke toekomst. Het draait niet alleen om de tent, maar vooral ook om de vent, zegt ze dan altijd! We kijken vooral naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden.

Heb jij of ga jij de workshop Schrijf je eigen ondernemingsplanOpent in nieuw venster of de ZZP-workshopOpent in nieuw venster gevolgd? Deze workshop biedt je de verdieping zodat je jouw bedrijf financieel op orde krijgt!

Programma

Na deze workshop bied je de verbinding tussen jouw onderneming en jezelf als ondernemer.

  • Hoe houd je jouw administratie bij?
  • Wat zijn zakelijke kosten en wat niet?
  • Wanneer maak je uren voor de onderneming?
  • Wegwijs maken in de wereld van belasting!
  • Welke risico’s loop je nu je een onderneming hebt?
  • Hoe zorg je ook thuis dat alles blijft lopen? (denk hierbij aan overlijden, arbeidsongeschiktheid en opdrachten terugloop)

Meer informatie

Heb je interesse? Vul dan snel onderstaande velden in via deze link, er zijn een beperkt aantal plekken. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen ze op je komst.