logo
Laden Evenementen

Workshop ‘Healing and Meditation’ bij Munsel Meditation

Informatie
Datum:
19 februari 2022
Tijd:
10:30 tot 12:00
Prijs: €25

Munsel Meditation heeft weer een nieuwe workshop klaarstaan: Healing and Meditation. Wil jij er graag achterkomen wat meditatie voor jouw lichaam en geest kan doen? Dan past deze workshop bij jou! Lees snel verder voor meer informatie.

Healing en Meditation

Tijdens de workshop ‘Healing en Meditation’ leer je wat meditatie om het proces van genezing te ondersteunen.We zullen bespreken hoe onze houding onze gezondheid kan beïnvloeden. Deze workshop is open voor iedereen.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi Ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme. Dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstocht naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide hij een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditation. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die daar voor open staan.

Interesse?

Wil jij graag deelnemen aan deze workshop? De workshop vindt plaats op 19 maart van 10:30 tot 12:00 uur. Aanmelden kan via de website van Munsel Meditation. Deelname kost €25,- per persoon.