Workshop ‘How to cultivate trust?’ bij Munsel Meditation

Informatie
Datum:
05 februari 2022
Prijs: € 25

Munsel Meditation heeft weer een mooie workshop klaarstaan. Op 5 februari kun jij deelnemen aan de workshop ‘How to cultivate trust?’ in de Reeshof. Lees snel verder voor meer informatie. 

Wat kun je verwachten?

Zelfvertrouwen is een essentiële sleutel voor ons gezond verstand, onze gemoedsrust en groei. Hoe kunnen we vertrouwen en dat vertrouwen koesteren in onze dagelijkse interacties? We kunnen de goedheid in ons gaan erkennen en erin gaan geloven.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme, dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstocht naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide hij een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditatie. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die ervoor openstaan.

Interesse?

Wil jij graag deelnemen aan deze workshop? Ga dan naar de website van Munsel Meditation en meld je aan. Deelnemen kost €25,- per persoon. De workshop vindt plaats op 5 februari van 10:30 tot 12:00 uur. Benieuwd wat er nog meer op het programma staat? Lees dan dit nieuwtje over Munsel Meditation.