Laden Evenementen

Workshop: ‘Kindness matters’ bij Munsel Meditation

Informatie
Datum:
05 maart 2022
Tijd:
10:00 tot 11:30
Prijs: €25,

Munsel Meditation heeft weer een nieuwe workshop klaarstaan: Kindness matters. Wil jij erachter komen waarom het zo belangrijk is om aardig te zijn voor jezelf en voor anderen? Dan past deze workshop bij jou! Lees snel verder voor meer informatie.

Wat ga je doen?

“Met de kracht van mededogen, is er niets dat niet kan worden bereikt.” In deze workshop zullen we onderzoeken wat het betekent om jezelf en anderen te waarderen door middel van de wijsheid van meditatie. De beoefening van liefdevolle vriendelijkheid is een fundamentele sleutel voor elke vorm van relatie.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi Ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme. Dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstocht naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide hij een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditation. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die daar voor open staan.

Interesse?

Wil jij graag deelnemen aan deze workshop? De workshop vindt plaats 5 maart van 10:30 tot 11:00 uur. Aanmelden kan via de website van Munsel Meditation. Deelname kost €25,- per persoon.