Laden Evenementen

Workshop ‘kindness matters’ bij Munsel Meditation

Informatie
Datum:
18 november 2021 19:00
-
16 december 2021 20:30
Prijs: €25

Op zaterdag 18 november kan je deelnemen aan de workshop ‘kindness matters’ bij Munsel Meditation. Deze workshop zal lopen tot en met 16 december. Lijkt jou dit leuk? Lees dan snel verder voor alle informatie. 

De workshop

“Met de kracht van mededogen, is er niets dat niet kan worden bereikt.” In deze workshop zullen we onderzoeken wat het betekent om jezelf en anderen te waarderen door middel van de wijsheid van meditatie. De beoefening van liefdevolle vriendelijkheid is een fundamentele sleutel voor elke vorm van relatie.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstoch naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditatie. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die er voor open staan.

Interesse

Lijkt het jou leuk om aan deze cursus mee te doen? Kijk dan snel op de website van Munsel Meditation voor alle info en reserveer jou plek. Deelname kost €25,- per persoon. De workshop zal van 19:00 tot 20:30 uur plaatsvinden.