Agenda

Lego programmeren

Workshop ‘Lego programmeren’ voor kinderen bij bibliotheek Wagnerplein

Wanneer: 11 december 2021 van 13:00 tot 14:30 Waar: Bibliotheek Wagnerplein Entree: Gratis

Workshop ‘Lego programmeren’ voor kinderen bij bibliotheek Wagnerplein

In de werkplaats van de Bibliotheek Wagnerplein wordt elke maand een workshop georganiseerd, waarbij kinderen hun digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Er wordt steeds met een andere thema gewerkt. Op zaterdag 11 december van 13:00 tot 14:30 uur is dit: Lego programmeren. Lees snel verder.

Succes

De digitale workshops in de Werkplaats van De Bibliotheek worden goed ontvangen. Veel kinderen hebben al enthousiast meegedaan. Ze vonden het erg leerzaam en vooral heel leuk om te doen.

Workshops

Ben je 7 jaar of ouder? En lijkt het je leuk om meer te leren over programmeren, het maken van games, apps en robots? Dan ben je welkom in de werkplaats! Elke workshop heeft een ander thema, waardoor je elke keer iets nieuws leert.

In december is het thema: Programmeren met Lego WeDo. Wist je dat er Lego is die je kunt programmeren? Met Lego WeDo bouw je de meest bijzondere apparaten die je daarna zelf met de iPad kunt besturen!

Interesse?

Wil jouw kind hier graag bij zijn? Het vindt plaats op zaterdag 11 december van 13:00 tot 14:30 uur in de Bibliotheek Wagnerplein. De Werkplaats is voor kinderen van 7 jaar en ouder. De toegang is gratis. Meld je snel aan, want vol = vol. Aanmelden is verplicht en kan door te mailen naar de bibliotheek van je keuze: wagnerplein@bibliotheekmb.nl. Je kunt je ook aanmelden bij de Infobalie in de bibliotheek.

Locatie