logo
Laden Evenementen

Workshop “loving kindness” bij Munsel Meditation

Informatie
Datum:
21 oktober 2021
Tijd:
19:00 tot 20:30
Prijs: €25

Op 21 oktober kun je bij Munsel Meditation deelnemen aan de workshop ”Loving Kindness”. Het vindt plaats in Tilburg Reeshof en duurt van 19:00 tot 20:30. Lijkt jou dit leuk? Lees dan snel verder!

Loving Kindness

Het is een mysterie en toch heeft iedereen erover gehoord … het is soms prachtig en moeilijk … het is gewaagd en nederig … zachtaardig en subliem … stil en luid … we hebben het over de liefde. We zullen de liefde en het mededogen in ons nobele hart onderzoeken en voeden.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi Ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstocht naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditation. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die er voor open staan.

Interesse

Wil jij hierbij zijn? Aanmelden kan via de website van Munsel Meditation. Deelname kost €25,-.