Laden Evenementen

Workshop over de seizoenskruiden van de lente, bij Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
13 april 2022
Tijd:
14:00 tot 16:30
Prijs: €39,95

Deze kruidenworkshop vindt plaats in de kas van het landgoed. Geniet van wilde planten en voorjaarskruiden, leer waarom ze zo gezond voor je zijn en hoe je er lekkere bereidingen van kunt maken.

De kennis van kruiden

Voorjaarskruiden hebben vele mooie eigenschappen, die niet alleen goed zijn voor onze gezondheid in de lente, maar ook in smaakvolle bereidingen kunnen worden verwerkt. Margo leert je er graag meer over, onder het genot van een lekkere voorjaarskruidenthee met een kruidige versnapering. Natuurlijk ga je tevens de kruidentuin in om de (wilde) voorjaarskruiden te ontdekken en vertelt Margo je graag over de bijzondere collectie stinzenplanten op het landgoed. Tot slot maak je een kruidenzout met voorjaarskruiden.

Wil jij hierbij zijn?

Deelname bedraagt € 39,95 euro per persoon, inclusief gebruik van de locatie, reader, kruidenthee, versnapering en je eigen kruidenzout. In plaats van het maken van een kruidenzout kan er ook gekozen worden voor een reinigende voorjaars-bodyscrub met zout, amandelolie, gedroogde kruiden en een etherische olie. De meerprijs hiervoor is € 3,00 per persoon.

Je kunt je aanmelden via deze website.