Laden Evenementen

Workshop: Sjamanistische droomreis bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
15 oktober 2021
Tijd:
19:30 tot 21:30
Prijs: €25

Het Zonnelicht presenteert een Sjamanistische droomreis waar de totem ‘Slang’ centraal staat. Dit is een workshop waar het ontwaken van jouw levensenergie centraal staat. De workshop vindt op 15 oktober plaats van 19:30 tot 21:30 uur. De kosten van deze dag bedragen €25,00. Lees verder voor meer informatie.

Droomreis met de totem Slang

De Slang is een krachtige totem om je mee te verbinden. De Totem Slang heeft bij veel oorspronkelijke stammen een betekenis en wordt veel in rituelen gebruikt. Deze avond gaan we werken met het medicijn van transformatie van de totem Slang. Eerst gaan we onze nieuwe huid afleggen en dan gaan we ons verbinden met onze eigen Kundalini ook wel levens energie genoemd die de slang kan wakker maken in ons bekken.

Kosten

We komen bij elkaar op vrijdag 15 oktober in de prachtige ruimte van het Zonnelicht in Tilburg. De kosten zijn €25,00 euro voor een avond. Er is een 5 rittenkaart voor €115,00 euro. Er kan ook betaald worden met de meedoeregeling. Graag op voorhand opgeven in verband met beperkte aantal plaatsen. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak.

Aanmelden via

Voor contact en aanmelden kan je terecht op de website of telefonisch via het volgende nummer: 06-13029192 (Martine Moulart)