Laden Evenementen

Workshop striptekenen bij de LocHal

Informatie
Datum:
30 oktober 2021
Tijd:
14:00 tot 15:00
Prijs: Gratis

Bij de LocHal kunnen kinderen tussen de 8 en 12 jaar een workshop striptekenen volgen. Het vindt plaats op zaterdag 30 oktober en het is gratis. Vindt jou kind het leuk om te tekenen? Dan wilt hij/zij hierbij zijn! Lees snel verder.

Cursus van Herman Roozen

Wil jij de kunst van het strip maken leren van de allerbelangrijkste man in stripboekenland? Op zaterdag 30 oktober komt de Stripmaker des Vaderlands (Herman Roozen) naar Tilburg om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Advies over je eigen strip? Hoe maak ik een goed verhaal? Kan ik ook Donald Duck tekenen? Hij weet het allemaal. Dus pak je tekenspullen en kom naar de LocHal!

Graphic Novels

Graphic Novels worden steeds populairder. Vooral onder jongeren dragen ze steeds vaker bij aan leesplezier. Wat is een Graphic Novel eigenlijk? Het antwoord daarop is moeilijk te geven. De een noemt het een gewone strip, de ander een literaire strip. De beroemde striptekenaar Art Spiegelman zei: ‘’Een Graphic Novel is een strip waar je een boekenlegger voor nodig hebt.’’ Wat wel vaststaat is dat deze 9e kunst meer aandacht verdient. Daarom staat in het Woordlab de hele maand oktober de kunst van het beeldverhaal centraal.

Graphic Novels worden steeds bekender. Daarom staat in het Woordlab de hele maand oktober de kunst van het beeldverhaal centraal (Maand van de Graphic Novel). Meer programma’s rondom Graphic Novels kun je vinden op de website.

Interesse?

Lijkt dit jou wat? Ga dan naar de website van LocHal en meld je aan!