Laden Evenementen

Workshop Vrouwen versieren vrouwen bij Gianotten Mutsaers

Informatie
Datum:
23 juli 2022
Tijd:
14:00 tot 15:00
Prijs: Gratis
Locatie:Boekhandel Gianotten Mutsaers

Eline Zegers geeft zaterdag 23 juli een workshop Vrouwen versieren voor vrouwen, bij Gianotten Mutsaers, aanvang 14.00 uur.

Eindelijk is het er. Een boek over flirten/versieren/daten voor vrouwen die van vrouwen houden. Hoognodig, vindt auteur Eline Zegers, omdat vrouwen vaak wachten tot de ander initiatief neemt en zo een hoop kansen in de liefde verloren laten gaan. Met haar boek “Vrouwen Versieren Voor Vrouwen” wil ze dit patroon doorbreken en vrouwen het zelfvertrouwen geven om in actie te komen. Op 23 juli, twee dagen voor Roze Maandag, presenteert Eline haar boek in boekhandel Gianotten Mutsaers in de vorm van een interactieve flirtworkshop voor vrouwen. Kom langs, laat je boek signeren en krijg handige handvatten en praktische tips voor leuke interacties met vrouwen.

Meer informatie

Eline Zegers is 34 jaar, in Tilburg geboren maar woont in het prachtige Utrecht. Zij doet aan squash, skiën, reisleiden en heel hard dansen in de kroeg of op festivals. Persoonlijke ontwikkeling is een soort uit de hand gelopen hobby, en zij vindt het super gaaf als ze hier ook anderen mee kan helpen. Zij gebruikt graag humor (ook als coach) werkt graag praktisch en is soms een tikkeltje chaotisch. Zij is gecertificeerd trainer (NOBTRA) en gecertificeerd datingcoach (NHA).

Het is niet nodig om je aan te melden voor deze workshop, kom gewoon langs!