Laden Evenementen

Workshop: Wijsheid uit het Sjamanisme bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
14 november 2021
Tijd:
10:00 tot 16:00
Prijs: €90

Het Zonnelicht presenteert; Wijsheid uit het Sjamanisme. Een workshop in het thema van het ontwaken van jou als mens. We kijken hierbij naar je intuïtie en hoe dat je er naar luistert. De workshop vindt op 14 november plaats van 11:00 tot 16:00 uur en word gegeven door Martine Moulart van natuurlijkritme. De kosten van deze dag bedragen €90,00 euro. Voor alle info lees snel verder!

De workshop

Intuïtie is voor velen een natuurlijk iets. Door de hedendaagse drukte zijn mensen hier vaak onbewust steeds minder naar gaan luisteren. Steeds vaker kom je jezelf tegen door stress of een te hoge werkdruk. Maar hoe gaan we daar mee om? Er zijn manieren om hier goed mee om te gaan die ook jij kunt leren. Tijdens de workshop ga je hier breed op in en zal je leren echt naar jezelf te luisteren. De kwaliteiten en mogelijkheden van jou als persoon zijn namelijk onvoorstelbaar groot als je ze op de juiste manier weet te benutten dus hier ga je tijdens de workshop dan ook op in. De zondag staat in het teken van ontwaken, ondersteunen en laten groeien. Dat doormiddel van sjamanistische rituelen, zachte massages en connectie met totems wordt gedaan.

Kosten

De kosten van de hele dag zijn €90. Graag op voorhand aanmelden omdat de organisatie werkt met een wachtlijst. Aanmelden kan bij Martine Moulart via het volgende mailadres info@natuurlijkritme.com of telefonisch via 0613029192. Voor verdere info of contact kijk dan gerust op de website van Martine Moulart.