Agenda

Workshop Sjamanisme

Workshop wijsheid uit het sjamanisme: dromen, voelen en intuïtie als kompas

Wanneer: 30 mei 2021 van 13:30 tot 17:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €40

Workshop wijsheid uit het sjamanisme: dromen, voelen en intuïtie als kompas

Het Zonnelicht biedt samen met het Natuurlijk Ritme de workshop Wijsheid uit het sjamanisme aan. Deze workshop vindt plaats op 30 mei van 13.30 uur tot 17.00 uur in het Zonnelicht. 

De workshop

Tijdens deze workshop middag gaan ze het belang van voelen/intuïtie en droomreizen maken ontdekken. In het sjamanisme gebruiken ze altijd droomreizen voor heling en inzicht. Tijdens een droomreis ga je in een lichte trance. De trance geeft je de mogelijkheid om voorbij de fysieke werkelijkheid te komen. Daar vind je de droomwereld waar je kan zien hoe dingen echt zijn. Een waarheid die veel/alle wijsheid heeft. Contact met de droomwereld brengt je dichter bij jezelf, geeft vreugde, het leven wordt makkelijker en duidelijker, het draagt bij tot een gelukkig leven. Ze gaan die mogelijkheid van dromen en reizen versterken en verdiepen op deze middag. Je bent van harte welkom!

Meer informatie en aanmelden

De kosten van de middag zijn 40 euro. Graag op voorhand aanmelden omdat ik verwacht dat er nog een beperkt aantal mensen zal kunnen deelnemen. Aanmelden kan bij Martine Moulart op info@natuurlijkritme.com of 0613029192.

Locatie