Laden Evenementen

Yogales in de tuin van Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
29 mei 2022
Tijd:
10:30 tot 11:45
Prijs: €10,
Locatie:Het Witte Kasteel

Ben jij op zoek naar een yogales op een toffe locatie? Dan ben je bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand aan het juiste adres. Op 29 mei van 10:30 uur tot 11:45 uur vindt er namelijk een yogales in de kasteeltuin van Het Witte Kasteel plaats. Deelnemen aan deze les? Lees dan snel verder voor alle informatie. 

Over Het Witte Kasteel

Het Witte Kasteel in Loon op Zand, Noord-Brabant is een trouwlocatie, een feestlocatie, een evenementenlocatie en een zakelijke locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten, rondleidingen en condoleances. Het kasteel is uniek, bijzonder, historisch en veelzijdig.

De yogalessen

In de zomermaanden – op zondagochtend – organiseert Wim van de Laar, net als vorig jaar, samen met Het Witte Kasteel in Loon op Zand yogalessen in de weelderige tuin van het kasteel. Een heerlijk en weldadig begin van de zondag: ademen, oefenen en ontspannen in de buitenlucht, op het gras onder de oude bomen. Met de belofte dat je de verdere dag opgeladen, open en fris tegemoet kunt treden. Voor wie het terrein kent, we oefenen in het afgeschermde deel (de boomgaard), dus buiten het zicht van wandelaars en fietsers.

Deelnemen

Meedoen aan de lessen kan door een mail te sturen naar wimvandelaar@kpnmail.nl of te bellen naar 013-5367817 of 06-82131015. De les kost € 10,- en na afloop is er een kopje thee. Graag zelf een matje en handdoek meenemen. Doorgang is natuurlijk wel afhankelijk van het weer. Op de zaterdagmiddag voorafgaand aan de betreffende zondag krijg je bericht of de les laat doorgaat of niet. Meer informatie over de yogalessen vind je op de website van Het Witte Kasteel.