Zeepkistenrace in de Spoorzone

Informatie
Datum:
30 juni 2024
Tijd:
12:00 tot 18:00
Prijs: 50,- voor teams
Locatie:Spoorzone
zeepkistenrace tilburg

Op zondag 30 juni wordt de Tilburgse Spoorzone omgebouwd tot een echt raceparcours. De eerste zeepkistenrace van Tilburg staat dan op het programma. Vanaf ‘De Heuvel’ (niet het plein middenin de stad) race je door een miniversie van de stad. Of je nu een doorgewinterde zeepkistenbouwer bent of gewoon zin hebt in een leuke tijd, iedereen is welkom. Lees snel

Wat je kunt verwachten? Een spectaculaire race vol snelheid, actie en hilariteit. Trommel je vrienden op en bouw de ultieme zeepkist óf kom je vrienden supporten aan de zijkant. Toeschouwers zijn namelijk van harte welkom om voor een mooie sfeer te zorgen. Verschillende horecazaken pakken die dag ook uit om te laten zien wat de horeca in de Spoorzone te bieden heft op het gebied van eten en drinken. Naast de race zelf, is er ook een kinderrace en is er een verkiezing voor de meest creatieve zeepkist.

Reglement zeepkistenrace

Op zondag 30 juni vinden er twee races plaats. In de middag starten ze met een kinderrace voor kinderen jonger dan 16 jaar. Kinderteams van maximaal vier kids kunnen zich voor €2,50 inschrijven via deze site. Daarvoor krijg je een startbewijs en voor ieder teamlid twee consumpties én een hotdog.

Daarna staat de algemene race op het programma. Je kunt je team voor €50,- inschrijven via deze link. 

Benieuwd naar het reglement tijdens de zeepkistenrace? Klik dan hier!

Voor bedrijven

Het belooft dus één groot spektakel te worden in de Spoorzone. Wil jij de Zeepkistenrace met je bedrijf, familie of vriendengroep meemaken als VIP? Je kunt een VIP-pakket afnemen voor €1250,-. Je krijgt dan een privétent op een A-locatie, een ruim gevulde koelkast met drankjes en een privé barbecue. Interesse? Mail naar zeepkistenrace@montipinto.events.

Meer informatie

Wil je meer weten over de eerste zeepkistenrace in Tilburg? Check snel deze website en volg ze organisatie op Instagram. 

verder!