Laden Evenementen

Zet jouw clubgenoten in het zonnetje tijdens complimentenweek

Informatie
Datum:
04 april 2022 00:00
-
10 april 2022 00:00
Prijs: Gratis

Al jaren organiseert team Verenigingsondersteuning van Sportbedrijf Tilburg de Complimentenweek. Dit jaar vindt deze plaats van maandag 4 april tot en met zondag 10 april. Tijdens deze week is er extra aandacht voor de Tilburgse sportverenigingen en hun leden. Leden hebben de mogelijkheid om de vrijwilligers of teamgenoten een compliment te geven of juist te laten horen waarom ze zo trots zijn op de club. In de week van 4 april worden deze complimenten zichtbaar in de stad.

Aandacht voor elkaar

We leven in een gekke tijd, waarin ondertussen gelukkig steeds meer kan. De sportclubs zijn weer open dus er kan weer lekker gesport worden. Maar het heeft veel gevraagd van iedereen en dat zal in de komende weken nog steeds zo zijn. De competities liggen nog stil en de kantines zijn gesloten.
Hierdoor zien we elkaar minder intensief en is er minder ruimte om na de training gezellig bij te praten. Juist nu is het belangrijk om aandacht aan elkaar te geven en weer in verbinding te komen met elkaar. Even het contact zoeken en de waardering uitspreken naar leden en vrijwilligers. Dit kan door mee te doen met de complimentenweek!

Op wie ben jij trots?

De complimentenweek is dit jaar van maandag 4 april tot en met zondag 10 april. Tijdens deze week hebben verenigingen de mogelijkheid om vrijwilligers te complimenteren, maar ook kan er een andere boodschap uitgedragen worden. Waar op of op wie ben je trots? Doe mee en zet jouw team, club, trainer of vrijwilliger in het zonnetje! Het is dé kans om met relatief weinig inspanning wat positieve energie in de vereniging te krijgen.

Gratis gepersonaliseerd pakket

Team Verenigingsondersteuning biedt de vereniging een gratis gepersonaliseerd pakket. De vereniging bepaalt zelf hoe en wanneer deze wordt gebruikt. Dit pakket zit vol met allerlei online en offline materialen die eenvoudig te gebruiken zijn. Wat er dit jaar precies in het pakket komt te zitten is nog een verrassing. Daarnaast krijgt de vereniging de kans om tijdens de complimentenweek een persoonlijke boodschap aan de hele stad te laten zien op een abri poster.

Wat moet de vereniging hiervoor doen?

  1. Vertel in maximaal 8 woorden iets waar je echt trots op bent! Wat zit er in het DNA van jouw vereniging waar je trots op bent en wat je met de rest van de stad wilt delen? Lever deze tekst, die op de abri poster komt, uiterlijk 24 februari aan. Deze poster krijgt tijdens de complimentenweek een plek ergens in de stad. En lever ook het logo van de club aan in goede kwaliteit in JPEG of PNG.
    Er is één abri poster per vereniging beschikbaar, lever dus als vereniging één keer de benodigdheden voor de abri aan;
  2. De vereniging ontvangt ook posters die op de club opgehangen kunnen worden of aan een vrijwilliger kan worden geven. Dit mogen er meerdere zijn; hoe meer hoe beter. Alle leden mogen hierin dus meedenken! Hiervoor graag een scherpe foto van goede kwaliteit in JPEG of PNG aanleveren. Hier mag ook een tekst van maximaal 8 woorden bij. Vertel waar op, op wat of op wie je trots bent. Deze teksten & foto’s gebundeld in één mail uiterlijk 24 februari opsturen. Je ontvangt deze posters ook digitaal.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar verenigingsondersteuning@tilburg.nl. Ook de teksten, foto’s en logo voor de mupi en posters kunnen naar dit mailadres gestuurd worden. Aanmelden en het opsturen van de materialen kan tot uiterlijk 24 februari!

Team Verenigingsondersteuning hoopt dat verenigingen (weer) mee doen en zo de hele club enthousiast krijgen!