Zie John Wick 4 als eerste bij Pathé Tilburg Stappegoor

Informatie
Datum:
22 maart 2023
Tijd:
20:00 tot 23:00
Prijs: 0,00
Locatie:Pathé Tilburg

Pathé Unlimited Night is een exclusieve en feestelijke avond, speciaal voor abonnees! Je ziet altijd samen met mede-filmfans een voorpremière van een topfilm, nog voor de officiële release. Ook ontvang je een gratis hapje en drankje voor tijdens de film.

John Wick

John Wick (Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise.

De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Pathé Unlimited

Deze avond bijwonen en genieten van nog meer voordelen? Met Pathé Unlimited kun je onbeperkt, op alle dagen van de week, naar de film in alle Pathé bioscopen in Nederland én geniet je van leuke kortingen op o.a. hapjes & drankjes. Ga je meer dan één keer per maand naar de film? Dan heb je het er al uit. Voor €21,- per maand heb je een Unlimited-abonnement!

Meer informatie

Voor meer informatie en tickets kun je terecht op de site van Pathé.