Laden Evenementen

Zin-In-Alles-Dagen! bij Factorium Tilburg

Informatie
Datum:
25 oktober 2021 00:00
-
26 oktober 2021 00:00
Prijs: Gratis

Op maandag 25 en dinsdag 26 oktober organiseert het Factorium de Zin-In-Alles-Dagen! Deze vakantie activiteit staat in het teken van lekker aan de slag gaan met verschillende kunstvormen. Elke workshop is anders en je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen. In de pauze is er beide dagen in het Factoriumtheater een spetterend programma met theatermaker Peer de Graaf. Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je snel in.

Aanbod & inschrijven

Er is aanbod voor groep 1 en 2 (minigroep en voor groep 3 tot en met 8 (basisgroep). Inschrijven kan voor één of beide dagen. De workshops zijn verschillend dus iedere dag weer wat anders leuks om te doen. Inschrijven kan tot en met woensdag 20 oktober en sluit de herfstvakantie af als artiest! Meer informatie over het programma en aanmelden is te vinden op de website van het Factorium.

Tijden

Iedere groep volgt 3 workshops: theater, muziek en beeldende vorming. De tijden per groep zijn als volgt (deze zijn per dag hetzelfde):

  • Mini 10:00 tot 13:00 uur;
  • Basis 10:00 tot 15:30 uur.

Het Factorium

Factorium is de basis van de talentenpiramide in Tilburg waar de wisselwerking tussen jonge en oude ontdekkers, fanatieke doorzetters, liefhebber-kunstenaars en professionals in Muziek, Theater, Dans, Urban Culture en Musical centraal staat. Van gewoon lekker meedoen en ontdekken tot toptalent. Factorium Cultuurmakers is een grootstedelijk collectief van ca. 200 kunstenaars/docenten deels in vaste dienst en deels zelfstandig werkend. Makers met een groot hart voor educatie. Meer informatie vind je op de website.