Agenda

Zomer retraite

Zomer retraite met Milo bij Het Zonnelicht

Wanneer: 14 augustus 2020 om 10:00 uur tot 16 augustus 2020 om 22:00 uur Waar: Het Zonnelicht Entree: €225,00
Bestel tickets

Zomer retraite met Milo bij Het Zonnelicht

De zomer komt er weer aan en dat betekent bij Het Zonnelicht dat het tijd is voor het zomer retraite. Zomer retraite met Milo vindt plaats van 14 tot en met 16 augustus. Voor €225 ben je aanwezig bij het hele weekend.

Retraite

Je bent van harte welkom bij deze 3 daagse Zomer Retraite, waarin we samen de diepte van het Nu zullen betreden. Kom ook naar deze unieke mogelijkheid om innerlijk te ontwaken en in lijn te komen met Wie je werkelijk bent. In deze retraite zullen we ons verschuiven naar de erkenning dat alles in wezen zonder oorzaak, vrij en zonder definitie is. We beginnen te zien hoe vrijheid geen eigen vorm heeft en al aanwezig is.

Hoe meer we willen, hoe minder we hebben. Hoe meer we genoegen nemen met al wat aanwezig bestaat, hoe meer geluk en totale liefde zal schijnen door onze ervaringen heen. De reis van ontwaken, is de reis dat we onthechten van datgene wat niet werkelijk waar is.
Dit weekend zal een combinatie zijn van inzicht, geleide meditaties, praktische toepassingen, ruimte voor vraag-en-antwoord en levendige stiltes.

Kijk hier voor meer informatie.

In het kort

  • Zomer Retraite
  • Vrijdag 14 augustus tot zondag 16 augustus
  • €225,-

Locatie

Reageer op dit bericht