Laden Evenementen

Zomerfilmavond bij De Nieuwe Vorst: Sorry to bother you

Informatie
Datum:
13 augustus 2022
Tijd:
21:30 tot 23:00
Prijs: Pay what you want
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Pop up Cinema en De Nieuwe Vorst hebben weer pareltjes van films uitgekozen. Kom dus heerlijk genieten van onze binnentuin. Dekentje op het gras, drankje binnen handbereik, wat wil je nog meer. Elke zaterdagavond in augustus is Zomerfilmavond!

We starten de film zodra het donker wordt, maar van tevoren kun je natuurlijk al gezellig komen borrelen. Bij slecht weer verhuizen we naar de Grote zaal, de film gaat dus altijd door.

Sorry to bother you

Een zwarte telemarketeer met weinig gevoel van eigenwaarde ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Hij brengt zichzelf naar de bovenste regionen van de hiërarchie, net op het moment dat zijn collega’s zich verzetten tegen onrechtvaardige arbeidsomstandigheden. Wanneer hij het macabere geheim van zijn bedrijfsleiders blootlegt, moet hij beslissen of hij wil opstaan of zich wil uitkopen.

Regie Boots Riley
105 min

Pay what you want

Een ticket kopen is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Kom wel op tijd, want vol is vol. Deze avond bepaal jij zelf wat je wilt en kunt betalen. Van elk bedrag, hoe klein ook, worden wij blij. Het helpt ons om werk van jonge makers te kunnen blijven presenteren.