Laden Evenementen

Zomerfilmavond bij De Nieuwe Vorst: Druk (Dronken)

Informatie
Datum:
20 augustus 2022
Tijd:
21:30 tot 23:00
Prijs: Pay what you want
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Pop up Cinema en De Nieuwe Vorst hebben weer pareltjes van films uitgekozen. Kom dus heerlijk genieten van onze binnentuin. Dekentje op het gras, drankje binnen handbereik, wat wil je nog meer. Elke zaterdagavond in augustus is Zomerfilmavond!

We starten de film zodra het donker wordt, maar van tevoren kun je natuurlijk al gezellig komen borrelen. Bij slecht weer verhuizen we naar de Grote zaal, de film gaat dus altijd door.

Druk (Dronken)

Een Noorse filosoof en psychiater heeft de theorie bedacht dat mensen worden geboren met een te laag alcoholpromillage in het bloed. Een bescheiden intoxicatie opent onze geest voor de wereld om ons heen, vermindert onze problemen en verhoogt onze creativiteit. Gesteund door die theorie, beginnen vier vermoeide leraren op de middelbare school, een experiment om de hele dag door een constant niveau van intoxicatie te handhaven.

Regie Thomas Vinterberg
117 min

Pay what you want

Een ticket kopen is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Kom wel op tijd, want vol is vol. Deze avond bepaal jij zelf wat je wilt en kunt betalen. Van elk bedrag, hoe klein ook, worden wij blij. Het helpt ons om werk van jonge makers te kunnen blijven presenteren.