Laden Evenementen

Zomerfilmavond bij De Nieuwe Vorst: Parasite

Informatie
Datum:
27 augustus 2022
Tijd:
21:30 tot 23:00
Prijs: Pay what you want
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Pop up Cinema en De Nieuwe Vorst hebben weer pareltjes van films uitgekozen. Kom dus heerlijk genieten van onze binnentuin. Dekentje op het gras, drankje binnen handbereik, wat wil je nog meer. Elke zaterdagavond in augustus is Zomerfilmavond!

Parasite

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Regie Bong Joon-Hoo
132 min

We starten de film zodra het donker wordt, maar van tevoren kun je natuurlijk al gezellig komen borrelen. Bij slecht weer verhuizen we naar de Grote zaal, de film gaat dus altijd door.

Pay what you want

Een ticket kopen is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Kom wel op tijd, want vol is vol. Deze avond bepaal jij zelf wat je wilt en kunt betalen. Van elk bedrag, hoe klein ook, worden wij blij. Het helpt ons om werk van jonge makers te kunnen blijven presenteren.