Laden Evenementen

Zomerfilmavond bij De Nieuwe Vorst: The Grand Budapest Hotel

Informatie
Datum:
06 augustus 2022
Tijd:
21:30 tot 23:00
Prijs: Pay what you want
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Pop up Cinema en De Nieuwe Vorst hebben weer pareltjes van films uitgekozen. Kom dus heerlijk genieten van onze binnentuin. Dekentje op het gras, drankje binnen handbereik, wat wil je nog meer. Elke zaterdagavond in augustus is Zomerfilmavond!

We starten de film zodra het donker wordt, maar van tevoren kun je natuurlijk al gezellig komen borrelen. Bij slecht weer verhuizen we naar de Grote zaal, de film gaat dus altijd door.

The Grand Budapest Hotel

Het verhaal van de legendarische hotelmanager monsieur Gustave (Ralph Fiennes) van dit beroemde Europese hotel. Tussen de oorlogen in raakt hij bevriend met een jonge medewerker Zero (Tony Revolori) die een vertrouweling van hem wordt. Het verhaal draait om de diefstal van een onbetaalbaar schilderij uit de Renaissance, de strijd om een enorm familiefortuin en de omwentelingen die Europa transformeren in de eerste helft van de 20e eeuw.

Regisseur Wes Anderson
100 min

Pay what you want

Een ticket kopen is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Kom wel op tijd, want vol is vol. Deze avond bepaal jij zelf wat je wilt en kunt betalen. Van elk bedrag, hoe klein ook, worden wij blij. Het helpt ons om werk van jonge makers te kunnen blijven presenteren.