Agenda

Zomersessies #6: Zwermers & Makershuis Tilburg in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 7 augustus 2020 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Pay what you want
Bestel tickets

Zomersessies #6: Zwermers & Makershuis Tilburg in De Nieuwe Vorst

Geniet deze zomer van zes avonden met live performances van lokale makers bij De Nieuwe Vorst. Theater en nagesprekken met een klein publiek in de tuin en in huis, een drankje van de bar en wellicht een maaltijd vooraf: dat zijn de ingrediënten voor deze zomerse vrijdagen.

Elke week presenteren makers van het Makershuis een fragment van hun werk en gaan ze in gesprek over de uitdagen die ze in hun makerschap tegenkomen.

In Zomersessies #6:

Catwalk – Zwermers

De vierdelige mini-serie van het Tilburgse gezelschap Zwermers. Ze tonen nieuw werk rond de performance Pan~// Catwalk die dit jaar geprogrammeerd stond in het hoofdprogramma van Oerol.
Van versleten spijkerjack tot extravagante glitterjurk. Onze kleding is een uitdrukking van wie we zijn, willen zijn, en soms moeten zijn. Wat zegt die tweede huid over ons? Draagt de mens kleding of wordt de mens door kleding gedragen?

Zwermers heeft een missie: het vangen van alle soorten mensen door de kleding die we dragen. Die zoektocht is nooit af, en daarom doet Zwermers nader artistiek onderzoek naar verschillende doelgroepen. In deze mini-serie onderzoekt het gezelschap o.a. Fast Fashion, de rauwe randjes van de maatschappij en wereldse kledingstijlen. De voorstelling is inclusief nagesprek over dit thema.

Makershuis Tilburg

Elke week presenteren makers van het Makershuis een fragment van hun werk en gaan ze in gesprek over de uitdagen die ze in hun makerschap tegenkomen.

Pay what you want

Voor dit programma hanteert De Nieuwe Vorst Pay what you want. Jij bepaalt zelf na afloop wat je wilt en kunt betalen. Dat bedrag hangt natuurlijk samen met wat je van de voorstelling vond.

Weet je niet wat een gepast bedrag is? Dan geven we je enkele suggesties.

  • Als iedereen € 10 zou betalen, kan het theater blijven doen wat ze doen.
  • Heb je minder te besteden, of ga je deze zomer naar meerdere voorstellingen, dan is een bijdrage van € 7,50 een mooi bedrag.
  • Kun je meer kwijt, of je vond het geweldig, dan is € 12,50 een goede richtlijn.

Méér mag natuurlijk altijd… 😉 en kun je je geen bijdrage permitteren? Geen enkel probleem. Je bent meer dan welkom!

Locatie

Reageer op dit bericht