Zondagmiddag 22 mei KunstCafé bij de Harmonie

Informatie
Datum:
22 mei 2022
Tijd:
14:30 tot 17:30
Prijs: Gratis
Locatie:de Harmonie
de harmonie

Op zondagmiddag 22 mei is er vanaf 14:30 uur tot 17:30 uur is er bij de Harmonie weer een KunstCafé te bezoeken. In deze maandelijkse ‘live-magazine’ worden verschillende artikelen, rubrieken, columns besproken met kunst, gasten en muziek. Lees snel verder voor alle informatie. 

Het KunstCafé

Het KunstCafé is een maandelijks ‘live-magazine’ waar verschillende dingen worden besproken. Daarnaast is het ook een ontmoetingsplek voor mensen die van kunst houden. Zo is het KunstCafé niet alleen een gezellig, maar ook een leuk en leerzaam zondagmiddaguitje.

Het KunstCafé kent een aantal vaste rubrieken, zoals ‘Kunst Op Tafel’ waarbij meegebrachte kunstwerken besproken worden, een cultuur-columnist, de rubriek ‘Plaatje draaien’ over muziek met een verhaal, een minicollege over kunst en een kunstwerk van een bekende Tilburger thuis. Verder worden de culturele Tilburgse actualiteiten belicht en muzikale gasten geven uitleg en spelen en zingen de middag feestelijk uit.

Over de Harmonie

De Harmonie houdt de Tilburgse waarden graag hoog. We zijn laagdrempelig, er is hier geen haast, we hebben oog voor tradities en houden vooral van lekker en goed eten en drinken. Dit sociëteitspand is al eeuwen de ontmoetingsplek en die status houden we in ere. Houd daarom dat uitbundige bruiloftsfeest bij ons, eer je naaste tijdens een eervolle condoleance of imponeer die waardevolle klant met een zakelijke lunch. Hier, in het hart van Tilburg. Wij denken graag met je mee, zodat je altijd de juiste toon aanslaat. Profiteer van ons toonaangevend maatwerk en een voortreffelijke kaart, die varieert van kalfswang tot kroket! Ontdek het zelf en kom langs!

Overige informatie

Kijk voor de data en het programma op WWW.LORENZETTI.NL.