Zonnelicht meditatieweekend/dagen

Informatie
Datum:
09 juli 2024
-
11 juli 2024
Prijs: Gratis

Een Zonnelicht meditiatieweekend biedt de mogelijkheid om meer tijd en aandacht te geven aan je meditatie of om gewoon langer in stilte te kunnen zijn, zonder iets te hoeven of te moeten.

We starten om 9 uur en de poort gaat dan voor de hele dag dicht. Deze dag heeft dus geen vrije inloop. Door een hele dag hiervoor uit te trekken, daal je makkelijker af in de stilte en kom je meer tot rust.

Samen mediteren

Samen mediteren, versterkt en verdiept je meditatie en het verlevendigt je natuurlijke staat van zijn. Je bent vrij om zittend, liggend of lopend te mediteren of in stilte te zijn, in de zaal of op een andere  plek in de tuin. Naast meditatiekussens en bankjes, zijn er stoelen en liggen er matjes met dekens in de zaal om comfortabel op te liggen. Je bent ook vrij om in de tuin en-of tuinkas wat te lezen, te schrijven en-of een kopje thee pakken.

Tijdsblokken waarin we mediteren of in stilte zijn

De ochtend 9.30 – 12.30 uur – open 9.00 uur
De middag 14.00 -17.00 uur

Lunch

Lunchtijd … praattijd als je wil ..
Je kunt ook in stilte of in meditatie blijven als je dat wenst.
Lunch 12.30 – 14.00 uur

De lunch is POTLUCK:
Iedere deelnemer brengt wat eten mee (hoeveelheid voor ruim 1 persoon) wat als buffet op tafel wordt gezet, waarvan iedereen kan eten. Er zijn pannen, borden, bestek, bekers in het theehuis aanwezig, als ook een koelkast en kooktoestel.
Koffie/thee en lekkers is gratis aanwezig.

Bijdrage:
Deelname per dag: 10 euro
Je kunt aan 1 of 2 dagen deelnemen.

Meer informatie

Aanmelden kan via karin@hetzonnelicht.nl. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Het Zonnelicht!