Laden Evenementen

Zuidelijk Film Festival komt langs bij Cinecitta Tilburg

Informatie
Datum:
05 november 2021
Tijd:
19:00 tot 21:15
Prijs: €7,50

In november tourt het zuidelijk film festival door Nederland. Op 5 november daalt het neer in het mooie Tilburg. De avond start om 19:00 uur en zal tot ongeveer 21:15 uur duren. Buiten het zien van films is er ook tijd en ruimte om vragen te stellen aan de mensen van het festival. Kortom dit wil als echte film liefhebber niet missen. Lees daarom snel verder voor alle informatie.

De avond

Het Zuidelijk Film Festival On Tour is een rondreizend filmprogramma met een selectie van korte films die vertoond zijn op de eerste editie van het Zuidelijk Film Festival afgelopen juli in Tilburg, inclusief de prijswinnende films. Filmmakers zullen bij de vertoningen ook aanwezig zijn voor een Q&A na afloop. Het Zuidelijk Film Festival richt zich op korte films van filmmakers uit Brabant, Limburg, Zeeland en Vlaanderen. Fictie, documentaire en animatiefilms met een narratief karakter worden op het festival in verrassende en afwisselende blokken vertoond.

On Tour

Het Zuidelijk Film Festival On Tour zal van september tot en met december 2021 in verschillende steden te zien zijn in de regio’s waarop het festival zich focust. Op vrijdag 5 november om 19.00 uur vertoont filmtheater Cinecitta het programma van Zuidelijk Film Festival on Tour.

Interesse

Lijkt het jou leuk om hierbij te zijn? Koop dan gemakkelijk je kaarten via de website. De kosten zijn slechts €7,50. De filmvoorstelling start om 19:00 uur en de avond zal tot ongeveer 21:15 uur duren. Dit wil jij niet missen dus zorg dat je er bij bent. Het belooft een toffe avond te worden.