Zwaar 2.0 metal event bij de Hall of Fame

Informatie
Datum:
26 mei 2023 20:00
-
27 mei 2023 00:00
Prijs: 10
Locatie:Hall of Fame

Op 26 mei 2023 zullen vier bands het podium betreden en het publiek trakteren op een avond vol liefde en geweld. Alle bands zijn van Nederlandse bodem wat een unieke ervaring zal geven!

Over de avond

De avond begint met Shuulak, een band die een muzikaal eerbetoon brengt aan de onsterfelijkheid van Heavy Metal. De band doet zijn eigen opnames, fotografie, videobewerking en grafisch ontwerp en brengt een boodschap over de obsessie van de mens met dingen die hem uiteindelijk zullen vernietigen.

Plague, een melodische deathmetalband uit Tilburg, zal ook optreden. Hun debuutalbum ‘Dead is the Day’ is een sterke metalplaat met invloeden van Amon Amarth en metalcore-achtige riffs. De band heeft een energieke brulboei die zich bedient van dikke, diepe grunts die vrij verstaanbaar blijven.

De Nederlandse band Changing Tides zal ook deelnemen aan het evenement. Ze zijn geïnspireerd door het metalcore en deathcore genre en hebben een energieke podiumpresentatie en keiharde riffs die elke zaal op zijn kop zetten. In 2020 brachten ze 3 singles uit en een cover van K3’s “10.000 luchtballonnen” die elke vorm van media bereikte!

Tot slot zal Kjeld, een Friese formatie die bekend staat om het combineren van agressie en atmosfeer in black metal, het publiek trakteren op een optreden in het Fries. De band brengt teksten over Friese mythologie en heeft al verschillende ep’s en splits uitgebracht waarmee ze steeds meer bekendheid hebben vergaard.

Meer informatie en tickets

Voor meer informatie en tickets kun je terecht op deze site.