Laden Evenementen

Zwembad Reeshof viert 25-jarig jubileum met activiteiten

Informatie
Datum:
04 oktober 2021 00:00
-
31 oktober 2021 00:00

In oktober viert Zwembad Reeshof haar 25-jarig jubileum. Dit wordt feestelijk gevierd met leuke cadeaus en extra activiteiten voor bezoekers. Van 4 tot en met 31 oktober staat iedere week in het teken van een ander thema.
In 2020 bestond Zwembad Reeshof 25 jaar, maar door de coronamaatregelen kon dit niet gevierd worden. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum organiseert het zwembad feestelijke acties en activiteiten. Dit gebeurt bovenop het reguliere zwemprogramma. Onderstaand het gehele programma op een rij.

4 tot en met 10 oktober: Sport & Zwemmen

Op vertoon van je badenkaart ontvang je na het banenzwemmen een badmuts cadeau. Na deelname aan de aqua-vitaal lessen kun je ontbijten in Grand Café Reeshof. Let op: voor toegang tot de horeca dien je in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Op 10 oktober zijn er van 11.00 tot 14.00 uur demo’s door sportschool Sportpiazza in de sporthal. Iedereen is welkom om mee te doen!

11 tot en met 17 oktober: Aqua-sportfestiviteiten

In deze week ontvang je van onze instructeurs na deelname aan een aqua-fitness les een gratis smoothie. Op maandag 11 oktober en woensdag 13 oktober zijn de aqua-bootcamplessen grootser en spectaculairder! De lessen worden aangevuld met extra toffe elementen. Zondag 17 oktober wordt er in samenwerking met Dwars Crossfit een Crossfit Aqua-Bootcamp georganiseerd. Inschrijven voor deze activiteit kan via deze link  (18+ jaar en zwemvaardig).

18 tot en met 24 oktober: Baby-/Peuterfestiviteiten

Deze week is er een verrassing voor alle baby’s en peuters. Verder is er op zaterdag 23 oktober en zondag 23 oktober na het baby- en peuterzwemmen een demo van De Baby Spa.

25 tot en met 31 oktober: Recreatieve feestweek (herfstvakantie!)

In de herfstvakantie zijn er in de sporthal en in het zwembad diverse activiteiten voor de jeugd. Zo staan er doordeweeks springkussens en spellen in de sporthal en zijn sportverenigingen ook aanwezig met verschillende activiteiten, evenals Buurtsport. In het zwembad worden er enkele workshops gegeven.

Op vrijdagavond 29 oktober sluiten we de jubileummaand feestelijk af met discozwemmen voor de jeugd. DJ Suranga is van 19.00 tot 21.30 uur aanwezig om er samen met de kinderen een spectaculair feest van te maken. Reserveer vooraf je kaartje via deze link.

Interesse?

Lijkt een of meerdere activiteiten van deze dagen jou leuk? Aarzel dan niet en schrijf je in. Meer informatie over het gehele programma vind je op de website.