Zwieren, Zwaaien, Filmpje Draaien bij Pathé Tilburg centrum

Informatie
Datum:
19 juli 2024 11:00
-
28 juli 2024 23:00
Prijs: Gratis
Locatie:Pathé Tilburg Centrum

Bij Pathé Tilburg Centrum gaan we tijdens de kermis tien dagen lang Zwieren Zwaaien Filmpje Draaien.

Tijdens de kermis maak je elke dag kans op toffe prijzen als je naar de film gaat. Er zullen verschillende prijsvragen en activiteiten zijn om kans te maken op deze leuke prijzen.

Op zondag 21 juli vind de Kermisrun plaats die ook door de bioscoop zaal van Pathé Tilburg Centrum zal gaan. Trotseer jij onze grote trap tijdens deze kermisrun? Maak dan kans op een unieke Pathé Reiskoffer. Verder deze dag ook Spidermania (Spider-Man: Homecoming, Far From Home & No way Home)

Roze maandag 22 juli hebben we een speciaal roze programma. Speciaal voor deze dag halen we de hit van 2023 “Barbie” nog een keer terug naar de bioscoop, ook de Film “Bros” zal deze dag in onze “Roze zaal” draaien.

Op woensdag 24 juli en zondag 28 juli is het kindermiddag met diverse kinderactiviteiten in de Bioscoop. Onder andere een meet&greet met “Charlie” de mascotte van Pathé, glitter tattoos, en knutseltafel.

Alle andere dagen is er een goed gevuld filmprogramma met onder andere  de release van de nieuwe Marvel film “Deadpool & Wolverine” in IMAX.

Meer info

Voor meer info, kun je kijken op de site van Pathe!