ACES Direct

1330_acesdirect_logo.jpg
Informatie
Adres:5032 MG, Tilburg
Gesloten
Over ACES Direct

Over ACES Direct

ACES Direct: de persoonlijke klik in IT

Sinds de start in 2000 is ACES Direct uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. Onze oorsprong ligt in de verkoop van IT-hardware. Maar in de meer dan 15 jaar dat we bestaan, zijn we sterk gegroeid als organisatie. Niet alleen in omvang, maar vooral ook in kwaliteit, veelzijdigheid, deskundigheid en servicegerichtheid. Jaarlijks helpen we 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen. Daarbij ligt onze focus op drie vlakken: het leveren van IT-oplossingenIT-producten en IT-diensten.

Vandaag de dag is ACES Direct een allround IT-leverancier voor bedrijven en non-profit organisaties. Oplossingen creëren, kennis delen en service bieden; daar zijn we goed in.

Oplossingen creëren

Als IT-specialist zijn we een strategische partner voor de klanten. Van advies tot het servicegerichte leveren van complexe Algemene IT-oplossingen. Daarnaast bieden zij IT-oplossingen per branche: Kleinzakelijke IT-oplossingen, MKB IT-oplossingen en Educatie IT-oplossingen. Organisaties kloppen bij hun aan met algemene bedrijfsvraagstukken waarin een rol voor IT is weggelegd. Ze zijn veel onderweg om bij klanten te adviseren, installeren en implementeren. Voor het bieden van echte oplossingen is het opsturen van een product immers niet altijd voldoende.

Kennis delen

De informatietechnologie sector is zeer kennisintensief. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en bieden vele kansen. Omdat ze zeer nauw samenwerken met de merken die ze leveren, zijn ze altijd op de hoogte van de laatste innovaties. De certificeringen en partner statussen zijn daarvoor het beste bewijs. De kennis van hun pre-sales consultants is daardoor altijd up-to-date, waardoor zij in staat zijn om een deskundig advies te geven. Zo kan een klant op basis van volledige informatie een gefundeerde keuze maken.

Service bieden

Een bedrijf dat oplossingen biedt, kan niet bestaan zonder uitmuntende service. Helpen staat bij ons centraal. Want zo vanzelfsprekend als IT voor hun is, zo complex kan het zijn voor anderen. Onder service verstaan ze snel reageren, concreet zijn in het aandragen van oplossingen en alternatieven. Ze bieden elke klant een persoonlijke accountmanager, die zijn situatie tot in detail kent en het centrale aanspreekpunt is voor alle vragen. Ook in de processen zijn ze snel en servicegericht. Zo verzenden ze bestellingen dezelfde dag en is ons retourproces eenvoudig, snel en bovendien gratis.

Bewust en verantwoord ondernemen

ACES Direct vindt dat bedrijven niet alleen verantwoording dragen over zichzelf, maar ook over de wereld om hen heen. Daarom vinden ze het vanzelfsprekend om te ondernemen met respect voor mens en milieu. Daarom vormt MVO een vast onderdeel in onze bedrijfsvoering. Ze zijn bijvoorbeeld gecertificeerd volgens de MVO-prestatieladder, zijn partner van MVO-Nederland en hebben een uitgebreid gezondheidsprogramma voor de medewerkers.

Samenwerking

Voor de klanten fungeren zeals een sparringpartner die achter de schermen meedenkt over de beste oplossingen. Hun hoge kennisniveau over producten en oplossingen is in deze samenwerking onmisbaar. Door kennis te delen, helpen we elkaar om de beste oplossing neer te zetten die optimaal functioneert. Zo ziet succesvol samenwerken er volgens hun uit. Spreekt je dat aan? Neem contact op en ze komen graag langs om kennis te maken!

 

Openingstijden
 • Maandag :
  08:30 - 17:30
 • Dinsdag :
  08:30 - 17:30
 • Woensdag :
  08:30 - 17:30
 • Donderdag :
  08:30 - 17:30
 • Vrijdag :
  08:30 - 17:30
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten