Anvers

Anvers.jpg
Informatie
Adres:Oude Markt 8-10, 5038TJ, Tilburg
Opent zondag om 10:30
Over Anvers

Anvers is gevestigd in drie aaneengesloten panden op de gezellige historische Oude Markt in het centrum van Tilburg. Met de winkelstraten vlak om de hoek en de Theaters Tilburg op 160 meter afstand is Anvers de ideale ontmoetingsplek voor jong en oud. Kortom “Antwerpse sfeer in hartje Tilburg”.

Bij Anvers ben je de hele dag door van harte welkom voor een drankje of een hapje. De met een knipoog naar de België georiënteerde menukaart, biedt een keur aan heerlijke betaalbare gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Tevens kun je gehele dag door bij hun terecht voor een lekkere snack, maar ook voor de weekspecial en de dagschotel “dagelijkse kost“. Op de bierkaart vind je een assortiment van ruim 70 heerlijke biertjes waarvan 10 op de Tap. Op de 3-4 wissel taps altijd lekkere biertjes afgestemd op het seizoen.

anvers

Groepen Lunch en Diner

Grote groepen zijn bij Anvers van harte welkom. Tot maximaal 15 personen kun je a la carte bestellen (lunch en diner). Vanaf 15 personen bestaat er de mogelijkheid voor een speciaal keuzemenu, vlees of vis. Graag vooraf je keuze bekend maken. Vanaf 25 personen kun je ook een lunch of diner in buffetvorm reserveren. Heb je andere wensen zoals bijvoorbeeld een koffietafel of Walking Dinner? Zij regelen het graag voor je ..

Tableau de Luxe

Van 12.00 tot 16.00 uur serveert Anvers een overheerlijke tableau, rijk gevuld met diverse luxe mini broodjes, garnaalkroket rundercarpaccio, serrano-ham, gerookte zalm, krabsalade, diverse soorten kaas en zoetigheden. En natuurlijk een kopje koffie of thee na.

Iets te vieren?

Ben je op zoek naar een sfeervolle ruimte voor het geven van een (besloten) borrel, receptie, lunch, diner of andere gelegenheid? Wellicht biedt een van de drie beschikbare ruimtes precies datgene wat je zoekt…

Anvers-boven

Met Anvers-boven beschikt het café over een prachtige ruim 200 jaar oude bovenverdieping die exclusief te boeken is voor groepen tot circa 80 personen. Je verjaardag vieren, een gezellige borrel of receptie, ‘het kan allemaal’. Voor lunches en diners zijn er ook diverse mogelijkheden. Voor meer informatie: vraag naar de brochure, Anvers maakt graag een afspraak met je…

Anvers

Openingstijden
 • Maandag :
  10:00 - 01:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 01:00
 • Woensdag :
  10:00 - 01:00
 • Donderdag :
  10:00 - 01:30
 • Vrijdag :
  10:00 - 01:30
 • Zaterdag :
  10:00 - 01:30
 • Zondag :
  10:30 - 01:00