Art-fact

arti-fact-I.jpg
Informatie
Adres:Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Art-fact

Art-fact is hét servicepunt voor amateurkunst in de gemeente Tilburg. Sinds 1995 levert Art-fact (voorheen onder de naam Stichting Amateurkunst) actief een bijdrage aan de instandhouding en ontwikkeling van een gezonde infrastructuur voor amateurkunst in Tilburg. Art-fact biedt financiële ondersteuning in de vorm van subsidies, maar kan ook meedenken, informeren en bemiddelen.

Bijzondere positie

Art-fact neemt een bijzondere positie in binnen Tilburg. Het servicepunt is een kleine, informele, onafhankelijke maar slagvaardige organisatie. De lijnen zijn kort, zowel richting het stichtingsbestuur als naar de sector. Het bureau beschikt over deskundig allround personeel dat kennis heeft van zowel het culturele veld als het bredere veld van de vrijetijdsbesteding. Naast servicepunt voor de amateurkunst en amateurkunstenaars, wil Art-fact ook een kenniscentrum zijn voor kunstbeoefening in de vrije tijd in Tilburg. Dat betekent dat Art-fact graag met je meedenkt over de ontwikkeling van deze sector in brede zin zowel op zowel strategisch als beleidsniveau.

Met welke vragen kun je bij Art-fact terecht?

Je kunt bij ze terecht voor advies en ondersteuning, bijvoorbeeld bij het oprichten van een nieuw amateurgezelschap of het opleiden van bestaande leden van jouw vereniging. Ook voor het ondersteunen van een evenement, productie, battle of festival ben je bij het servicepunt aan het juiste adres. Tevens is Art-fact coördinator van de WAK (Week van de Amateurkunst) en organiseert Art-fact op aanvraag tijdelijke projecten.

Meer informatie

Op de website vind je meer informatie over onder meer subsidieregelingen, podia en repetitiemogelijkheden. Ook lees je hier het laatste nieuws, kun je een kijkje nemen in de amateurkunstgids en agenda of een oproep plaatsen op het prikbord.

Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen via (013 – 536 08 69) of mail naar (info@art-fact.nl. Heb je een korte vraag of wil je iets afgeven dan kun je ook zo binnenlopen (Koningsplein 11a, ingang Bisschop Zwijsenstraat). Ze raden aan wel een afspraak te maken, aangezien ze zelf buiten de deur kunnen zijn voor afspraken.

 

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten