Bartels Hifi – Tv – Domotica

logobartels
Informatie
Adres:Besterdring 87
Geopend vanaf 10:00
Over Bartels Hifi – Tv – Domotica
Alweer 60 jaar is Bartels Hifi Tv Domotica gevestigd aan de Besterdring in Tilburg. Door de jaren heen is een hoop kennis en ervaring opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij helpen onze klanten met de allerbeste kennis. Van de kleinste speaker om mee te nemen tot aan een complete domotica / smart home woning of thuisbioscoop zorgen wij ervoor dat de klant optimaal kan genieten van de producten. Onze winkel is hier dan ook op ingericht met 5 luisterruimtes en een ruim assortiment van verschillende productgroepen, waaronder luidsprekers, televisies, hifi-apparatuur en nog véél meer.

Je bent altijd welkom

Bij Bartels staan we voor je klaar om je een demonstratie te geven. We adviseren je ook graag over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van onze apparatuur. Hoogstaande merken zoals Loewe, Bang & Olufsen, Bose, Bowers & Wilkins, Denon, Marantz, NAD, DynAudio, Cambridge Audio, Arcam, Samsung, Rotel, Bluesound, Sony, Piega, Panasonic, Geneva, Dali, Monitor Audio en Control 4 hebben we speciaal voor jou opgesteld. Zo kun je bij ons het volledige gamma van deze topmerken beluisteren en bekijken.

Ons team

Ons team heeft een enorme berg aan ervaring en is betrokken bij onze klanten. We luisteren naar jouw wensen en zorgen altijd voor een passende oplossing. Elke dag houden we ons bezig met de nieuwste producten op het gebied van hifi, televisie, media en domotica, zodat we altijd up-to-date zijn.

Webshop

In onze webshop vind je alle merken en producten die we aanbieden. Je hebt er een uitgebreide keuze, van kabels tot aan complete systemen. Benieuwd wat we voor je hebben? Neem snel een kijkje op www.bartelstilburg.nl!

Beluisteren

Kom kijken, vergelijken en laat je inspireren voor jouw nieuwe, indrukwekkende home entertainment systeem. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of een drankje. Met 5 luisterruimtes, streaming center en unieke Loewe Gallery bieden we je alle mogelijkheden om de juiste keuze te maken en te genieten van jouw favoriete muziek, films of series.

60 jaar expertise

Al sinds 1964 adviseren en begeleiden we bij Bartels Hifi – Tv – Domotica zowel bedrijven als particulieren bij hun zoektocht naar een passende oplossing. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en budget. Onze eigen technische- en servicedienst zorgt voor vakkundige installatie en montage aan huis.
We heten je van harte welkom in de digitale wereld van Bartels Hifi – Tv – Domotica in Tilburg. (Parkeergelegenheid voor de deur)
Openingstijden
 • Maandag :
  Op afspraak
 • Dinsdag :
  10:00 - 17:00
 • Woensdag :
  10:00 - 17:00
 • Donderdag :
  Op afspraak
 • Vrijdag :
  10:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten