Bartels Hifi – Tv – Domotica

logobartels
Informatie
Adres:5014 HH, Tilburg
Geopend vanaf 09:30

Acties van Bartels Hifi – Tv – Domotica

Over Bartels Hifi – Tv – Domotica

Alweer 50 jaar is Bartels Hifi – Tv – Domotica gevestigd aan de Besterdring in Tilburg. Door de jaren heen is een hoop kennis en ervaring opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij helpen klanten met de allerbeste kennis. Van de kleinste speaker om mee te nemen tot aan een complete domotica woning en/of thuisbioscoop zorgen wij ervoor dat de klant optimaal kan genieten van de producten. Onze winkel is hier dan ook op ingericht met 5 luisterruimtes en ruimte assortimenten van verschillende productgroepen. 

U bent altijd welkom

Bij Bartels kunt u altijd terecht voor een demonstratie. Ook advies over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van de apparatuur die wij hebben geven wij u graag. Hoogstaande merken zoals Loewe, Bang & Olufsen, Bose, Bowers & Wilkins, Denon, Marantz, NAD, HEOS, Cambridge Audio, Arcam, Samsung, Rotel, Bluesound, Sony, Piega, Panasonic, Geneva, Dali, Monitor Audio en Control 4 staan speciaal voor u opgesteld. Zo kunt u het volledige gamma van deze topmerken bij ons beluisteren en bekijken.

Ons team

Een team met een gigantische berg aan ervaring. Betrokken bij de klanten en kijkend naar de wensen, bieden wij altijd voor een passende oplossing. Elke dag zijn we bezig met de nieuwste producten op het gebied van hifi, televisie, media en domotica waardoor we altijd up-to-date zijn.

Webshop

In de webshop vind je alle merken en producten terug die wij hebben. Hierin heb je een uitgebreide keuze van kabels tot aan complete systemen. Deze staat dan ook gevuld met de nieuwste producten, scherp in prijs en interessante aanbiedingen. Benieuwd wat wij voor je hebben? Kijk dan snel op www.bartelstilburg.nl!

Beluisteren

Kijk, vergelijk en krijg inspiratie voor uw nieuwe oog- en oorstrelende home entertainment systeem. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of een drankje. In ons vernieuwde Streaming Center staan alle topmerken die uitgebreid beluisterd en ervaren kunnen worden. 5 luisterruimtes bieden u alle mogelijkheden aan om de juiste keuze te maken en u te laten genieten van uw favoriete muziek of films.

50 jaar expertise

Met meer dan 50 jaar expertise adviseert en begeleidt Bartels Hifi – Tv – Domotica zowel bedrijven als particulieren graag bij hun zoektocht naar een passende oplossing. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en budget. Door onze eigen technische- en servicedienst bieden wij vakkundige installatie en montage aan huis.

Wij heten u dan ook van harte welkom in de digitale wereld van Bartels Hifi – Tv – Domotica in Tilburg. (Parkeergelegenheid voor de deur)

 

 

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  09:30 - 18:00
 • Woensdag :
  09:30 - 18:00
 • Donderdag :
  09:30 - 20:00
 • Vrijdag :
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag :
  09:30 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten