Beautysalon Jebeau

Logo-jebeau.jpg
Informatie
Adres:Veerse Meer 60, 5032 TT, Tilburg
Op afspraak
Over Beautysalon Jebeau

Al achttien jaar werkt Jenny Mols als schoonheidsspecialiste in Tilburg. Met veel liefde heeft ze voor haar beautysalon behandelingen op maat samengesteld voor elke portemonnee. 

Beautysalon Jebeau heeft behandelingen voor het hele lichaam. Zo kun je jezelf laten verwennen met een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling of een behandeling voor handen en voeten. Daarnaast kun je jezelf volledig laten ontharen (je kunt kiezen uit drie methodes) en daarna een mooie bruine kleur laten spray tannen. Natuurlijk zijn er ook behandelingen speciaal voor de man, kun je terecht voor microdermabrasie behandelingen en jezelf laten opmaken voor een avondje uit of kiezen voor een volledig bruidsarrangement.

Producten

Beautysalon Jebeau werkt met twee verschillende merken: Decléor en Sun FX. Na jarenlange ervaring weet Jenny hoe je deze producten volledig tot hun recht kunt laten komen. De producten van deze merken worden niet alleen gebruikt tijdens de behandelingen, maar zijn ook ter plekke bij Jebeau verkijgbaar.

Cadeaubonnen

Beautysalon Jebeau verkoopt ook cadeaubonnen. Ideaal als geschenk en zowel voor behandelingen als producten te gebruiken. De bonnen zijn al verkrijgbaar vanaf €10,-. Extra handig: Je kunt bij Beautysalon Jebeau ook pinnen.

Contact

Wil jij door Jenny in de watten gelegd worden? Maar dan heel eenvoudig een afspraak via het contactformulier of door direct te bellen naar 06-15129139. Ook voor vragen kun je altijd even bellen of een berichtje sturen.

Beautysalon Jebeau

 

Openingstijden
 • Maandag :
  Op afspraak
 • Dinsdag :
  Op afspraak
 • Woensdag :
  Op afspraak
 • Donderdag :
  Op afspraak
 • Vrijdag :
  Op afspraak
 • Zaterdag :
  Op afspraak
 • Zondag :
  Op afspraak