Bed & Breakfast Tilburg ‘Gust van Dijk’

Gust van Dijk
Tivolistraat 22
5017 HP  Tilburg
013 544 44 95

bedandbreakfasttilburg@gmail.com

Bed & Breakfast Tilburg ‘Gust van Dijk’

Bed & Breakfast Tilburg ‘Gust van Dijk’ is een gastvrij Bed & Breakfast waar je in de binnenstad van Tilburg heerlijk kunt ontspannen. Naast prima verzorgde overnachtingen biedt Bed & Breakfast Tilburg volop ruimte aan Hedendaagse Kunst., waardoor je in sfeervolle ambiance kunt genieten.

Leuk feitje: Bed & Breakfast Tilburg ‘Gust van Dijk’ kwam als beste uit de bus in de eerste aflevering van ‘Bed & Breakfast’ van Omroep Max en beet daarmee de spits af van de succesvolle TV-serie die miljoenen kijkers trekt.

Centraal in Tilburg

Bed & Breakfast Tilburg ‘Gust van Dijk’ ligt op een steenworp afstand van het centrum van de vijfde stad van het land: om de hoek van Popcentrum 013 en in de directe nabijheid van de ’hub’ van de creatieve bedrijven, Villa Media. De bekende Theaters, zoals De NWE Vorst en Theaters Tilburg, liggen allen op korte wandelafstand van Bed & Breakfast Tilburg.

Gust van Dijk

Op de plek van Bed & Breakfast Tilburg, dreef Gust van Dijk (1884–1977) sinds de jaren dertig een bloeiende, breed gesorteerde winkel in tabak en wijn. Zijn zoon Kees (1913–1996) heeft de zaak in rookwaren voortgezet tot in de jaren negentig van de vorige eeuw. Anno 2010 is het pand ingrijpend gerenoveerd door Riet van Gerven en Jan-Willem van Rijnberk. Een nieuwe plek met behoud van de karakteristieke indeling en authentieke elementen.

Locatie