Beekse Bergen

beeksebergen_logo.jpg
Informatie
Adres:Beekse Bergen 1
Geopend vanaf 10:00
Over Beekse Bergen

Ontdek de natuur en prikkel al je zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari’s bij Beekse Bergen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Ontdek de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur.

Het hoeft niet bij één dag te blijven, blijf overnachten in een van de luxe lodges op het nieuwe Safari Resort en wordt wakker met wilde dieren op nog geen 15 meter van je veranda. Of geniet van een vakantie met het hele gezin op het door water en bos omgeven Vakantiepark. Zin in waterpret? Bij Speelland beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en kunnen ouders lekker bijkomen op het zandstrand. Op safari, overnachten en spelen: het kan allemaal bij Beekse Bergen.

Safaripark Beekse Bergen

Ontdek de natuur en prikkel al je zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari’s bij Beekse Bergen. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van de adembenemende natuur.

Ga op avontuur met je eigen auto, bepaal zelf je tempo en spot de ruim 1400 wilde dieren. Of stap op de boot voor een prachtige tocht over het water en begroet de dieren langs de oevers. Je kunt ook kiezen voor een bussafari, waarin je leuke en spannende weetjes over de bijzondere dieren in het park leert. Liever zelf op pad? Trek je wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet de dieren in hun leefgebied.

Vakantiepark Beekse Bergen

Op een plek die omgeven is door bos en water kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer of juist even helemaal niets. Voel je vrij om te doen wat jij wilt, want dit is jouw vakantie!

Safari Resort Beekse Bergen

Slapen tussen de giraffen? Blijf overnachten op het nieuwe Safari Resort en wordt wakker met wilde dieren op nog geen vijftien meter van je veranda. Het unieke Safari Resort is bijzonder ruim opgezet met luxe lodges, spannende safaritenten en avontuurlijke boomhutten verspreid over uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden. De accommodaties zijn van alle luxe voorzien inclusief een adembenemend uitzicht op de dieren in onze natuur.

Speelland Beekse Bergen

Bij Speelland Beekse Bergen beleef je een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

Openingstijden
 • Maandag :
  10:00 - 16:30
 • Dinsdag :
  10:00 - 16:30
 • Woensdag :
  10:00 - 16:30
 • Donderdag :
  10:00 - 16:30
 • Vrijdag :
  10:00 - 16:30
 • Zaterdag :
  10:00 - 16:30
 • Zondag :
  10:00 - 16:30