Beter Bed

151805_beterbed_logo_280111.jpg
Informatie
Adres:Wethouder van Ierlantstraat 15, 5021 AT, Tilburg
Vandaag geopend tot 21:00
Over Beter Bed

Beter Bed is begin jaren ’80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken. De formule die de onderneming zo succesvol maakt kenmerkt zich door een zeer uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, uitermate klantgericht denken en een verregaande serviceverlening.

Door de grootschalige inkoop en de daaraan gekoppelde lage inkoopprijzen profiteert de consument van scherpe prijzen. Beter Bed, sinds 1996 beursgenoteerd, is marktleider op het gebied van slaapkamers en aanverwante artikelen. Beter Bed is uiteraard aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Al ruim 1 miljoen klanten slapen op een ‘Beter Bed’.

De formule
In ruim 80 winkels verspreid over heel Nederland kunnen consumenten van jong tot oud, kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen. De gehele collectie is ingedeeld in verschillende stijlgroepen, zodat de consument zijn eigen stijl kan kiezen. Artikelen kunnen los aangeschaft worden, maar meer uniek voor de bedrijfsvoering van Beter Bed is de package-deal: een complete slaapkamer (ombouw, bedbodems en matras) voor een speciale eenheidsprijs. In de winkels staan deskundige verkoopmedewerkers klaar om de klanten een persoonlijk en uitgebreid slaapadvies te geven.

Landelijke dekking
Het grootste gedeelte van de filialen is gevestigd op een meubelboulevard. Vanwege de spreiding over heel Nederland is Beter Bed bereikbaar voor iedereen. Vanuit 3 distributiecentra (Uden, Nieuw-Vennep en Hoogeveen) worden de gekochte goederen in de meeste gevallen gratis bij de klant thuisbezorgd én gemonteerd. Met een uitgebreid wagenpark van bijna 80 vrachtwagens en bestelbussen is Beter Bed een veel geziene vervoerder op de Nederlandse wegen. Op dit moment werken ruim 800 enthousiaste mensen er hard aan om te zorgen dat Nederland gezond en voordelig slaapt.

Door een goede service te bieden na de aankoop, wordt er alles aan gedaan om de eventuele problemen of vragen naar tevredenheid op te lossen. De Customer Service staat met een team klaar om de klant te woord te staan.

Beter Bed: Beter slapen voor een betere prijs!

Openingstijden
 • Maandag :
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 18:00
 • Woensdag :
  10:00 - 18:00
 • Donderdag :
  10:00 - 21:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00
 • Zondag :
  12.00 - 17.00 uur (op koopzondagen)