Bierbrouwerij de Koningshoeven

bedrijfs-la-trappe.jpg
Informatie
Adres:Eindhovenseweg 3
Opent dinsdag om 11:00
Over Bierbrouwerij de Koningshoeven

La Trappe Trappist is authentiek Nederlands bier uit Berkel-Enschot. Het wordt sinds 1884 gebrouwen binnen de muren van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Dat gebeurt nog altijd onder toezicht en verantwoordelijkheid van trappistenmonniken. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Deze principes staan garant voor eerlijk, oorspronkelijk bier met een rijke historie van rust en stilte. Proef de stilte.

La Trappe

Geniet van een hapje en drankje in het sfeervolle Proeflokaal

Het Proeflokaal dankt haar naam aan het oude gebouw waar de monniken vroeger hun trappistenbieren testten op geur, smaak, helderheid en kwaliteit. Een stijlvolle horecagelegenheid omringd door prachtige tuinen, waar bezoekers kunnen genieten van een heerlijke lunch en mooie trappistenbieren. Belangrijke trappistenwaarden als ‘aandacht’ en ‘toewijding’ vind je ook terug in de gerechten. De bieren bereiden ze steevast met zorgvuldig geselecteerde en biologische streekproducten. De abdij en brouwerij kennen een rijke historie en worden gekenmerkt door een grote schoonheid. Dit kunnen ze vertellen, maar moet je eigenlijk zelf ervaren. Dit kun je beleven tijdens een excursie door de brouwerij.

la trappe

Benieuwd naar wat de omgeving nog meer te bieden heeft?

Ontdek het op een van de fietsroutes, die allen starten bij de brouwerij en je langs de mooiste plekjes van de Brabantse Kempen brengen. Op alle routes passeer je verschillende rustpunten waar je kunt genieten van jouw favoriete La Trappe Trappist. De fietsroutes zijn beschikbaar bij het Proeflokaal, de Kloosterwinkel, verschillende VVV’s en deelnemende horecalocaties. Voor een digitale versie kun je onderstaande QR-codes scannen of kijk op de website.

La Trappe

Openingstijden
 • Maandag :
  11:00 - 19:00
 • Dinsdag :
  11:00 - 19:00
 • Woensdag :
  11:00 - 19:00
 • Donderdag :
  11:00 - 19:00
 • Vrijdag :
  11:00 - 19:00
 • Zaterdag :
  11:00 - 19:00
 • Zondag :
  12:00 - 19:00