Bouvier Bikes

Bouvier-Bikes-1.jpg
Informatie
Adres:Stokhasseltlaan 42, 5049 TA, Tilburg
Gesloten
Over Bouvier Bikes

Op zoek naar een mooie e-bike voor een goede prijs? Dan ben je bij Bouvier Bikes in Tilburg aan het goede adres. Ze verkopen namelijk hoogwaardige e-bikes. Het onderscheidende vermogen van Bouvier Bikes? De prijs/kwaliteitsverhouding. Want: elektrische fietsen van goede kwaliteit hoeven niet onbetaalbaar te zijn. 

Over ons

Bouvier Bikes is een fris en jong bedrijf met een duidelijk doel voor ogen. Namelijk streven naar een gezondere wereld. En daarmee bedoelen we niet alleen milieu, maar ook de mens. De e-bike biedt tal van voordelen voor een gezondere wereld. Denk namelijk aan het terugdringen van de uitstoot van CO2. Fietsen is daarbij ook goed voor het terug dringen van risico’s aan hart- en vaatziekten.

Dit doen ze met betaalbare e-bikes voor iedereen. De reden dat wij onze prijzen zo laag kunnen houden is dankzij ons unieke concept. Door het weglaten van schakels in de distributieketen kunnen veel kosten worden teruggedrongen.

Werkplaats

Bouvier Bikes heeft uiteraard ook een werkplaats. Onze werkplaats is where the magic happens. Hier monteren, onderhouden, repareren en restaureren wij alle fietsen. Van versnellingen afstellen tot nieuwe spaken plaatsen, bijna alles is mogelijk. Ook kan je terecht voor onderhoud en reparaties aan je huidige fiets. Mocht je een indicatie willen van wat het gaat kosten, stuur dan foto’s of video’s naar 06 53 84 65 20 of mail ons naar info@bouvierbikes.nl.

Van fietsonderdelen hebben we geen grote voorraden. Echter kunnen wij bijna alles bestellen waarna het vaak de volgende werkdag dag al klaar ligt bij ons. Hoe dan ook kunnen we je altijd verder helpen.

Meer informatie

Wil je meer weten over Bouvier Bikes? Check dan vooral de website.

Goed om te weten: Bouvier Bikes is gevestigd op hetzelfde adres als autobedrijf Frans de Brouwer.

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  09:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  09:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten