BoXXer Tilburg

boxxer-logo.jpg
Informatie
Adres:5013 AB, Tilburg
Gesloten
Over BoXXer Tilburg

BoXXer is dé elektronica discounter van Tilburg. De winkel aan de Bosscheweg is eenvoudig te vinden naast de Carpetright en Smart Witgoed. Bij BoXXer kun je gratis voor de deur parkeren. Eigenaar Benno Berends heet je van harte welkom en geeft je met zijn jarenlange ervaring graag het beste advies over de aanschaf van elektronica. 

Vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan, hebben ze bij BoXXer de drive om iedere dag het onmogelijke mogelijk te maken. Ze geloven in persoonlijk contact en advies, maar kunnen ook eenvoudig een pakketje versturen als je wilt bestellen via de website. Het motto van BoXXer is: online goedkoop, maar in de winkel nog voordeliger. Zo is het voor mensen die in de buurt van het filiaal wonen altijd voordeliger om het apparaat dat je wilt kopen in de winkel aan te schaffen.

Over BoXXer

BoXXer is een Nederlands bedrijf dat al sinds 2003 bestaat. Ze zijn al vijf jaar de snelst groeiende elektronica winkelketen van het land. Ze werken met alle grote A-merken zoals Miele, Bosch, Siemens AEG, Samsung, LG, Apple, Philips, Whirlpool, Braun, DeLonghi, Sonos, JBL, Harman Kardon, Marantz, Denon, Asus, Acer, Panasonic, Lenovo en nog veel meer mooie merken. Als ze een apparaat niet in de winkel hebben, kunnen ze vaak supersnel leveren vanuit het centrale magazijn.

BoXXer heeft een warehouse en kan meer dan 80.000 apparaten direct uit voorraad leveren. Daarnaast maken ze ook gebruik van de voorraad van BoXXer Waalwijk. Zo kunnen ze snel schakelen als er iets niet op voorraad is.

PostNL pakketpunt

De winkel in Tilburg is uitgerust met een PostNL pakketpunt. Je kunt gratis voor de deur parkeren en snel je pakketje afhalen of brengen.

Openingstijden
 • Maandag :
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  09:30 - 18:00
 • Woensdag :
  09:30 - 18:00
 • Donderdag :
  09:30 - 20:00
 • Vrijdag :
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag :
  09:30 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten