Brasserie Lunchroom De Groene Vlinder

vlinder2.jpg
Informatie
Adres:Heyhoefpromenade 27-29
Vandaag geopend tot 20:00

Acties van Brasserie Lunchroom De Groene Vlinder

Over Brasserie Lunchroom De Groene Vlinder

Brasserie en cafetaria de Groene Vlinder bevinden zich in het hart van winkelcentrum Heyhoef, in de stadswijk Reeshof te Tilburg.

De Brasserie heeft een huiselijk en warm interieur en heeft ongeveer 100 zitplaatsen. In de zomer kun je ook genieten van het terras. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner of koffie met gebak. Alle gerechten van de Brasserie zijn mee te nemen tegen een gereduceerde prijs in de cafetaria. In de Brasserie ligt bij het bereiden van de gerechten, de nadruk op verse en gezonde ingrediënten. Voor de kinderen zijn er leuke gerechten met een verrassing.

Reserveringen zijn dagelijks mogelijk, met uitzondering van de koopavonden (elke vrijdagavond) tussen 17:00 uur en 19:00 uur en op koopzondagen. Reserveren kan rechtstreeks in de zaak of per telefoon.

 

De Groene Vlinder – Cafetaria

Cafetaria de Groene Vlinder is gelegen naast onze Brasserie en bied een uitgebreide keuze uit dagverse frites en snacks die je ter plaatse kunt nuttigen of mee naar huis kunt nemen. Informeer ook naar de huzarensalades uit eigen keuken die op bestelling 7 dagen per week af te halen zijn. Bezorgen is ook mogelijk.

Ook is het mogelijk om in de cafetaria alle gerechten te bestellen die ook op de kaart staan van de brasserie om thuis te genieten alleen, met je gezin of met vrienden of familie. De bestelling wordt in warmhoud verpakkingen verpakt en blijft zo lekker op temperatuur totdat je thuis bent.

De Groene Vlinder – Bedrijfscatering

De Groene Vlinder is al ruim tien jaar actief in de bedrijfscatering. Voor bedrijven hebben ze een uitgebreide lunch- en avondkaart, dat op ieder moment van de dag bij bezorgd kan worden. Alle broodjes, salades en maaltijden worden uitsluitend met dagverse ingrediënten bereid. Voor de personeelsborrel is er een uitgebreide hapjes- en tapaskaart.

Openingstijden
 • Maandag :
  10:00 - 20:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 20:00
 • Woensdag :
  10:00 - 20:00
 • Donderdag :
  10:00 - 20:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 21:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 20:00
 • Zondag :
  12:00 - 20:00