Breexz

Breexz
Spoorlaan 47
5038 CB  Tilburg
013 542 5255

info@breexz.nl

Breexz

Al dertien jaar is Michiel Spierings trotse eigenaar van restaurant Breexz Tilburg. De zaak is gevestigd bij het Centraal Station van Tilburg en serveert onder andere driegangenmenu’s, tapas, cocktails, (bedrijfs)lunches en nog veel meer. Ook kun je er terecht voor take-away gerechten: handig voor als je net het station in of uit loopt!

Enthousiast team

Breexz heeft een enthousiast team dat elke dag voor je klaar staat. De Chef kok, en tevens eigenaar, is Michiel Spierings. Michiel heeft in het verleden zijn ervaring opgedaan als kok in diverse toonaangevende restaurants in binnen en buitenland. Onder anderen bij Cas Spijkers, Chalet Royal in ’s Hertogenbosch en diverse restaurants in Duitsland, Zwitserland, Ierland en Hongkong. Ook heeft hij zes jaar ervaring op Cruiseschepen van de Holland-Americalijn (MS Amsterdam, MS Rotterdam en MS Statendam). Zijn enthousiaste vrouw Inese is ook vaak in het restaurant aanwezig.

Breexz

Veel mogelijkheden

Met de aandacht van het gemotiveerde personeel, geven ze de garantie dat jouw bezoek aan restaurant Breexz Tilburg een goede keuze is! Wil je hier iemand op trakteren? Verras hem of haar dan met de Breexz-verwencheque! Ook bieden zij uitgebreide mogelijkheden voor een vergader- of weekendontbijt en/of speciale lunches of diners. Voor partijtjes kun je ook bij ons terecht.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website!

Locatie