Broodje Aap & Linke Soep

broodje-aap-en-linke-soep-1.jpg
Informatie
Adres:5038GP, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Broodje Aap & Linke Soep

Broodje Aap & Linke Soep is een interculturele lunch- en cateringservice met een positief verhaal. In de keuken aan Boomstraat 131 worden de gerechten gemaakt door nieuwkomers van 20 verschillende nationaliteiten. En die vind je terug aan tafel in de heerlijkste Arabische, Afrikaanse, Europese en Aziatische gerechten.

Het gaat niet alleen om lekker eten, maar om veel meer. Broodje Aap & Linke Soep werkt aan succesvolle integratie van nieuwkomers. In de keuken wordt gewerkt aan taal, werknemersvaardigheden en een plan voor de toekomst. Voor talentvolle en ambitieuze koks is er een horecaopleiding. Daarin versterken de deelnemers hun horecavaardigheden en hun vaktaal en zoeken zij hun weg naar werk in Tilburg, als assistent kok, medewerker in de keuken of gastheer/vrouw.

broodje aap & linke soep

Broodje Aap & Linke Soep: aanschuiflunch, diner en catering

Bij Broodje Aap & Linke Soep brengen zij hun kennis van taal en horeca meteen in de praktijk. Iedere woensdag en vrijdag is er een aanschuiflunch. Gasten schuiven samen aan met het team en je proeft van de gerechten en de verhalen erachter.

Elke derde donderdag van de maand is er een diner. De ene maand is er een Intercultureel Verrassingsmenu in het Proeflokaal, de andere maand is er Grenzen-loos Eten bij Mie Pieters in Heukelom. Ook verzorgt Broodje Aap & Linke Soep de catering op locatie of in het proeflokaal van interculturele hapjes, lunches of diner.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  09:00 - 17:00
 • Woensdag :
  09:00 - 17:00
 • Donderdag :
  09:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten