Bruin Kafee

bruin.jpg
Informatie
Adres:Piusplein 5
Opent dinsdag om 10:00
Over Bruin Kafee

Het Bruin Kafee is teruggekeerd op het Piusplein. De naam, die het café vroeger al had, wordt in ere hersteld. Het Bruin Kafee is een café voor een lekkere lunch, een borrel of diner.

bruin kafee

Ouderwetse ongedwongen sfeer

Het Bruin Kafee is al jaren een begrip in Tilburg. Op het Piusplein, de terras hotspot van Tilburg, staat gezelligheid hoog in het vaandel.
Ook voor een krantje en een goede kop koffie ben je in de ochtend al welkom op ons terras of gewoon lekker binnen aan de bar! Een uitgebreide lunch- en dinerkaart zorgen ervoor dat je op elk moment van de dag terecht kan bij het Bruin Kafee. Laat jezelf verrassen door de ouderwetse ongedwongen sfeer en laat oude tijden herleven!

Lekker aan het shoppen in de middag en toe aan een pauze? Neem een heerlijk verse koffie met de enige echte Jan de Groot Bossche Bol! Dit ongeevenaard stukje Brabants gebak is de perfecte aanvulling het middagje shoppen.

Onze kaart is onder gevuld met specialiteiten uit de Josper oven. Deze BBQ oven staat garant voor malse stukken vlees en visgerechten waar het water uit de mond loopt. Voor de vegetariers onder ons is er uiteraard ook een uitgebreide keuze op onze kaart.

Regelmatig zijn er ook events bij Bruin Kafee. Een terugkerend succes zijn de Lazy Sundays. Met top entertainment kan je genieten van de mooiste gerechten. Eerdere edities waren de Lazy Lobster sunday (kreeftenmiddag), een Mossel editie en de American Style dinner met Frank in Person (Frank Sinatra) Houd de facebook pagina in de gaten voor de laatste events bij Bruin Kafee!

Openingstijden
 • Maandag :
  10:00 - 01:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 01:00
 • Woensdag :
  10:00 - 01:00
 • Donderdag :
  10:00 - 01:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 01:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 01:00
 • Zondag :
  10:00 - 01:00