Burgers Verhuur

Burgers Verhuur
Jules Verneweg 108
5015 BM  Tilburg
+31 (0)88-1123610

tilburg@burgersverhuur.nl

Burgers Verhuur

Burgers Verhuur is totaalaanbieder op het gebied van machineverhuur. Met een persoonlijke aanpak en maatwerk advies, levert Burgers Verhuur machines en gereedschappen aan bedrijven en particulieren.

Burgers Verhuur heeft een ruime machinevloot. Het assortiment van Burgers Verhuur bestaat onder andere uit hoogwerkers, minigravers, verreikers, heftrucks, aggregaten, steigermateriaal, grondverzetmachines, schoonmaakmachines, bouwplaats inrichting, aanhangwagens etc.

Machines en gereedschappen worden verhuurd vanuit de filialen in Tilburg en Breda. Burgers Verhuur heeft een eigen transportservice met groot en klein transport, zodat machines indien gewenst op de afgesproken tijd op de juiste plek bezorgd kunnen worden. Alle machines worden in de eigen werkplaats onderhouden en gekeurd, zodat klanten van Burgers Verhuur verzekerd zijn van een betrouwbare machine. Mocht er toch een storing zijn, dan wordt deze snel verholpen dankzij de snelle respons van de monteurs.

Professionaliteit met een regionaal karakter

Burgers Verhuur is in 2006 opgericht door Frank Burgers vanuit Moergestel. Sinds 2016 is Burgers Verhuur gevestigd in Tilburg, aan de Jules Verneweg op industrieterrein Loven I. Later kwam daar ook nog de vestiging in Breda bij. De kracht van Burgers Verhuur is de flexibele instelling en het probleemoplossend vermogen. Daardoor wordt meegedacht met de klant en wordt alles op alles gezet om de juiste machine te leveren voor elk project. Het is dan ook niet voor niets dat Burgers Verhuur behoort tot de top 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Locatie